Henkilökuvaus

Miikka Hakkarainen Hirva

Olen koulutettu hieroja, työ-/Fysioterapeutti ja koulutettu Osteopaatti. Omat aikaisemmat vammat ovat ajaneet vahvasti alan pariin ja herättäneet halun auttaa toisia urheilemaan ja liikkumaan kivuttomasti. Olen erityisesti kiinnostunut kipu-/ vamma-,  pre-/post operatiivisesta kuntoutuksesta ja TULES-kuntoutuksesta sekä kivun hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Nykyään myös lapsien ja vauvojen hoitaminen kuuluu kasvavasti osaamiseni piiriin ja erittäin kiinnostunut pienten hoitamisesta.

Olen toiminut vuosia SM-tason, maajoukkueiden ja MM-tason urheilujoiden kanssa. Itsekkin urheillut aktiivisesti SM-tasolla ja maajoukkuetasolla, joten urheilu on ollut vahvasti osa arkipäivää, joka auttaa myös hahmottamaan jatkuvan treenaamisen vaatimaa kehonhuoltoa.

Miika Tanskanen

Olen koulutettu hieroja ja toisen vuoden fysioterapiaopiskelija. Käytän työssäni paljon opittuja osteopaattisia mobilisaatiotekniikoita. Hoitoajatus on kokonaisvaltainen kokokehoa huomiova. Tarkoitus löytää haastattelun, tutkimisen ja palpoiden kivun syyt ei vain hoitaa oiretta. Osaan hoitaa akuutti-/kroonisiakipuja, TULES-vaivoja, migreeni/purentaongelmia, vanhuksia, raskaana olevia, lapsia sekä vauvoja.